Tilitoimistopalvelut, Tili Johanna | Toimistoapu Johanna
Tilitoimisto Turku, Tili Johanna

Olen turkulaistunut helsinkiläinen, joka viettää työntäyteistä yrittäjän elämää yhdessä yrittäjämiehensä ja aktiivisen teinityttärensä kanssa. Olen ikuinen opiskelija ja haluan aina oppia uutta oli kyseessä sitten ammatillinen oppiminen, merenkulku, käsityöt tai vaikkapa meditointi. Periaatteeni on, että kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata ulkoa, kunhan vain tietää mistä tarvittaessa löytää vastaukset. Vastauksia etsiessäni kaivan aina loppuun saakka ja olen luonteeltani peräänantamaton ja pikkutarkka.

Luonteeni sopii mielestäni hyvin kirjanpitäjän ammattiin ja 2000-luvun alussa tein rohkean päätöksen siirtyä lääketeollisuuden markkinointitehtävistä yksityisyrittäjäksi. En ole päätöstäni katunut, vaikka yrittäminen onkin ollut kuin vuoristorata: täynnä ylä- ja alamäkiä. Aikaisempi kokemukseni yritysmaailmasta auttaa minua ymmärtämään asiakkaitteni toiminnan moninaisuuden ja tarkoitukseni on aina pyrkiä ymmärtämään asiakkaan toimintaa. Haluan olla parhaalla mahdollisella tavalla apuna yrityksellesi sekä kirjanpitäjänä että päivittäisessä toiminnassa tsempparina ja sparraajana.

Unelmista täytyy uskaltaa pitää kiinni ja luottaa huomiseen. Välillä saatetaan pudota korkealta mutta sieltä noustaan varmoin askelin taas kohti suurempaa vuorta ja uusia haasteita. Mottoni on: “It takes both – rain and sunshine to make a rainbow”. Tulen ilolla mukaan teidän yrityksenne toimintaan antamaan oman panokseni ja tietämykseni käyttöönne.

Johanna